Categories

PRIMAHERBS

FORMULA 2-41=0 (PRIMAHERBS)

  • 100% Herba dan Alga ( Terminilia Chibula + Athospira SP )
  • Herba terbaik dan makanan sel (Cell Food) yang paling lengkap di dunia.
  • Mengandungi paras/kadarAlkali yang tinggi serta mengandungi vitamin,nutrien,protein,mineral,

fiber dan zat makanan yang lengkap secara semulajadi .Mengandungi juzuk phyto,anti-oxidant, anti-bacterial, anti-fungal, anti-aemobic,anti-protozoal,anti neoplastik, antiviral, antidiabetic, cardioprotective, hepatoprotective,immuno-modulatory activity,anti-arthritic activity,gastro Enteric activity,anti-nociceptive activity,anti anaphylatic activity,wound healing activity,radio protective,chemo modulatory activity,cytoprotective activity,anti-allergic,antiplasmodial activity,anti-helminthic,anticaries,nephroprotective effect,anti spermatogenic activity,anti dot (toxicology & drug interaction),anti-aging dan pelbagai kandungan luar biasa yang amat bermanafaat untuk proses pemulihan dan merawat penyakit MANUSIA.

Menggunakan sumber bahan mentah yang segar / asli tanpa campuran bahan kimia.Diuji di makmal & terhadap manusia.Terbukti sangat efektif, selamat dan tiada kesan sampingan.Teori asas pemulihan sel secara semulajadi menjadi kenyataan dengan Formula 2-41=0 PrimaHerbs dan terbukti berupaya mengawal,menghalang dan memulihkan lebih dari 41 penyakit utama manusia terutamanya darah tinggi, kencing manis , gout , buasir , batu karang , resedung , gastritis , imsonia dan 33 jenis penyakit lagi.

Banyak produk / supplement / ubatan diluar sana turut mampu membekalkan makanan sel yg lengkap namun gagal untuk meneutralkan keasidan badan atau merangsang hormon supaya dihasilkan dengan baik / mencukupi.Inilah antara punca utama yang menyebabkan sel gagal pulih, seterusnya gagal memulihkan penyakit / keabnormalan yang berlaku.

Formula 2-41=0 ( primaherbs ) ternyata lengkap dan telah diuji sepenuhnya.Wujud beberapa formula di luar sana yang turut lengkap malangnya kos tidak efektif menyebabkab ia terpaksa ditawarkan dengan harga yang mahal.PrimaHerbs menggabungkan semua kelengkapan / keperluan ini dengan kos yg efektif menyebabkan ia mampu ditawarkan dengan harga yang murah / dalam kemampuan semua golongan masyarakat.Keberkesanan melebihi dari yang mahal dan terbukti memulihkan ribuan orang sejak sekian lama.

Bila saya kata “anda makan ubat utk bagi orang tertentu kaya pastinya anda akan marah”.Tetapi tahukah anda siapa yg mencipta ubatan moden dan kenapa kajian dan praktik menjurus kepada mengawal semata-mata dan bukannya memulihkan.Sukar untuk didedahkan kerana ideologi ini telah lama dipahatkan ke otak-otak manusia cuma ringkasnya anda sengaja diberi ubat supaya sihat sementara dan dipaksa bergantung dengannya hingga akhir hayat.Inilah perniagaan golongan …tertentu.

Bila anda faham bagaimana utk PULIH adalah gabungan 3 perkara diterangkan awal tadi perlulah wujud.Anda boleh terus mengkaji utk mendapatkan semua bahan tersebut sendiri atau lebih mudah dengan memilih mengambil PrimaHerbs Capcule (FORMULA 2-41=0) yang telah sedia diuji dan dianalisa, malah terbukti selamat dan sangat berkesan.

Fokus utama penyelidikan penghasilan Primaherbs pada permulaannya bertujuan meneutralkan atau mengurangkan keasidan badan serta memberi makanan terbaik kpd sel supaya mampu pulih atau kembali normal.

Apabila keadaan ini berlaku semua organ dan sistem dalam tubuh badan akan berfungsi dengan baik seterusnya menyelesaikan segala penyakit / masalah yg berkaitan dgn tubuh manusia luar dan dalam.Teori menjadi kenyataan dengan Formula 2-41=0 PrimaHerbs. Penemuan-penemuan hebat juga telah berjaya direkodkan & amat luar biasa keberkesannannya bagi membantu MEMULIHKAN kesihatan manusia.

PrimaHerbs adalah formula adunan Herba terbaik Asia ,Terminalia Chebula / kudukkai / Haritaki yang digabungkan dengan makanan sel terlengkap didunia iaitu Athospira Sp (Folium) pada sukatan yang telah diuji, dianalisa dan terbukti selamat & berkesan.

Diuji dan dianalisa di makmal dan dipraktikkan kepada manusia sejak tahun 2000 secara berperingkat.Ternyata sangat efektif dan berkesan memulihkan lebih dari 41 masalah kesihatan atau penyakit manusia.

BIO REHABILATION FORMULATION from PRIMAHERBS (FORMULA 2-41=0 )
Apakah formula Primaherbs ni?
Primaherbs adalah formula pertama didunia yang mengabungkan herba dan alga terbaik dunia iaitu Terminilia Chibula dan Athsopira SP yang terbukti membantu proses pemulihan manusia dari berbagai penyakit.
Dari mana ia berasal?
Primaherbs Formulation terhasil dari idea gabungan yang telah dianalisa dan dikaji di makmal serta diuji kepada manusia sejak tahun 2000 secara praktikal dan terbukti mampu memulihkan lebih dari 41 penyakit manusia secara semulajadi.Formula dan produk diasaskan oleh Mr Meor Mohd Hasbullah dari Malaysia.
Adakah herba atau bahan yang digunakan selamat dan praktikal?
Bahan asas Primaherbs adalah Terminilia Chibula / Kuddukai / haritaki dan Athospira SP /Spirulina.Telah diuji dan dianalisa oleh lebih 116 Universiti Perubatan Dunia dan terbukti selamat dan berkesan.
info penuh :Rujuk Formula 1&2
(klik FORMULA 1) (klik FORMULA2)
Kenapa formula primaherbs sangat berkesan?
Asas kepada kajian penghasilan formula ini ialah meneutralkan tubuh manusia dari keasidan yang tinggi dan membersihkan kerak najis di usus bagi memastikan proses pemulihan sel boleh berlaku dan daya penyerapan ubatan dan nutrien melepasi paras 90%.Kegagalan penyerapan yang baik menyebabkan sel gagal pulih akibat kekurangan nutrien atau zat makanan.
Keasidan yang tinggi dalam darah manusia juga menyebabkan pemulihan sel gagal.Ini sering diabaikan dalam teori asas kebanyakan formula.Lebih teruk bila manusia tidak mengambil makanan seimbang atau kekurangan sesuatu jenis zat makanan.
Formula Primaherbs menyelesaikan masalah diatas + membekalkan makanan sel yang lengkap dan herba yang mengandungi kesan tindakan terus keatas sesuatu penyakit.
more info :
Rujuk Formula 1&2 (klik FORMULA 1) (klik FORMULA2)
Adakah ia benar-benar berkesan?
Ya,bukan sahaja terbukti di makmal malah secara langsung terhadap manusia.Lebih 90% pengguna primaherbs berjaya pulih dari penyakit mereka.
Rujuk : Testimoni
(klik TESTIMONI)
Bagaimana saya ingin dapatkan maklumat penuh,kajian saintifik dan sebagainya berkaitan primaherbs?
Rujuk Formula 1&2
(klik FORMULA 1) (klik FORMULA2)
Bagaimana nak beli produkni?
Anda boleh membeli secara online di FB dan sebagainya dari Pengurus,Pemborong dan Agent kami.Dalam masa terdekat Anda boleh dapatinya di semua farmasi dan kiosk di seluruh Malaysia.
Boleh kah saya mengambil Primaherbs sekadar untuk maintance kesihatan?
Boleh malah kesan ajaib akan anda alami seperti rasa lebih cergas,daya fokus meningkat,kulit kembali remaja dan tubuh lebih bertenaga.Malah lebih lagi ..dah cuba baru tau.rasai sendiri kehebatannya.
Saya confius Primaherbs ini ubat atau supplement?
Primaherbs bertindak sebagai supplement dan ubat melalui tindakan dan khasiat bahan utamanya iaitu Athospira dan T.Chibula.Ini lah perbezaan utama formula ini yg menyebabkan ia begitu luar biasa.
Adakah saya kena teruskan pengambilan Primaherbs walaupun saya dah pulih dari penyakit saya?
Anda boleh hentikan pengambilan jika sudah benar2 pulih namun tiada masalah jika Anda ingin teruskan untuk mengekalkan @ meningkatkan kesihatan anda.
Siapa yang tak boleh makan Primaherbs ni?
Tidak dibenarkan untuk kanak2 dibawah umur 7 tahun dan Ibu yang sedang hamil serta pesakit buah pinggang @ jantung kronik.
Larangan ini utk pengambilan secara Oral/makan.Untuk sapuan dibenarkan.
Ada kesan sampingan tak?
Primaherbs formula 100% Herba.tiada sebarang kesan sampingan.
Ramai kata pengambilan ubat Herba ada intraksi @ tindak balas.Primaherbs bagaimana?
Ya interaksi @ reaction ini berlaku kepada sesetengah org shj pada ratio 1/1000.Kebiasaannya pada minggu pertama rasa sakit di bahagian sendi dan pinggang @ demam ringan.Sesetengah org shj yg alami dan kebanyakkannya yg mempunyai keasidan darah yang tinggi.
Primaherbs boleh menyebabkan allergic @ alahan tak?
Formula Primaherbs mengandungi Antiallergic didalam bahan T.Chibula.Tidak akan berlaku alahan malah membantu mengatasi masalah ini.
Berapa jangka masa saya boleh lihat kesan dari formula ini?
Biasanya kesan dapat dilihat selepas 48 Jam hingga ke seminggu pengambilan awal.Cepat @ lambat adalah berbeza bagi setiap org kerana byk faktor seperti umur,tahap kronik sesuatu penyakit,metabolisme,daya penyerapan perut dan usus,kandungan kolesterol dan asid dalam darah dan banyak lagi.
Biasanya pemulihan penuh berapa lama?
Berdasarkan kajian kami kebiasaannya pemulihan penuh antara 1 ke 2 bulan.Ada juga yg lebih bergantung tahap kritikal dan faktor lain.Biasanya seorang pengguna @ pesakit perlukan 4 Botol minima utk bekalan selama 2 bulan.
Ramai bagitahu makan sebotol pun dah ok.benarke?
Ya utk sesetengah org dan bergantung tahap kritikal penyakit mereka.
Saya makan ubat hospital.adakah saya perlu berhenti?
Tidak.teruskan seperti biasa cuma jarakkan minima 1 Jam dengan formula Primaherbs.
(klik ATURAN MAKAN)
Kenapa ya?
Primaherbs adalah utk pemulihan dan ia mengambil sedikit masa.Ubat moden pula kebanyakannya dicipta untuk kawalan dan kesannya sgt pantas tapi untuk jangka tertentu sahaja.Jika Anda benar2 ingin pulih pastikan anda mengambil Primaherbs secara konsistent dan teruskan ubatan regime anda seperti biasa.Anda boleh cuba berhenti mengambil semua ubatan selepas 4 ke 6 bulan pengambilan.Lakukan pemeriksaan berkala dan lihat sendiri perbezaannya.In Sha Allah luar biasa.
Ramai yang bagitahu lepas makan Primaherbs jadi kuat dan bertenaga.Ada steroid ke dlm Primaherbs?
Primaherbs telah melalui tapisan ketat di KKM,makmal klinikal dan lain2 prosedur yg sangat ketat.Terbukti tidak mengandungi steroid atau bahan sampingan yang lain.
Dimana tempat yang saya boleh dapatkan maklumat cepat mengenai Primaherbs?
Melalui laman web kami www.Primaherbs.net
dan Blog Utama http://biobayos.com
Buasir dan Resedung paling popular pulih dengan Primaherbs.Ada tak lagi khasiat atau kebaikan lain yang terbukti?

1)Buasir Dalaman & Luaran (Haemorrhoid) + Sembelit kronik(constipation) +Berak Darah.
2)Resedung (sinusitis)
3)Keputihan (Candidiasis)
4)Batu Karang (Renal Stone)
5)Gout (Arhritis)

6)Pedih ulu hati (Gastritis)
7)Kencing Manis (Diabetic)
8) Kesukaran Tidur (Imsonia)
9)Lelah / Penat (Asthma)
10)Darah tinggi (Hipertension)

11)Sengugut (Dismenorhea)
12)Memulihkan Salur Peranakan (uterus)
13)Maigrain & Sakit Kepala Kronik
14)Membaiki & memulihkan sel yang rosak serta meningkatkan antibodi.
15)Meningkatkan daya Fokus,hafalan dan daya ingatan + mencegah penyakit Alzheimer (lupa/nyanyuk)

16) Mencuci Usus @ Salur Pencernaan
17) Membuang Kolesterol
18) Membuang Toxin
19) Menormalkan Rembesan Hormon
20) Penawar Bisa Serangga

21)Meneutralkan Badan
22) Memulihkan Luka Dalaman & Luaran
(Sangat pantas terutama bagi wanita lepas bersalin @ luka akibat pembedahan)
23) Meningkatkan Sel Darah (blood Cell) & mencegah Anemia.
24) Membaiki sel dan struktur kulit.
25)Membekalkan Tenaga & menghilangkan kelesuan + merangsang kekuatan tenaga batin lelaki & wanita + mencegah *Libido*.

26)Mencegah & membantu pemulihan Kanser & Radang (termasuk masalah cyst dan fibroid)
27)Anti Allergic (Alahan) & Asthmwww.bioapac.asiaa akibat alahan.
28)Mengatur *Kitaran Haid* kpd normal
29)Menghilangkan ketidakselesaan @ symptom akibat *menopause*
30)Membuang *Angin* Dalam Badan

31)Meningkatkan Metabolisme
32)Mencegah & Memusnahkan sel kanser serta bertindak sbg agen anti penuaan (anti aging)
33) Memulihkan cirit birit (diarrhoea)@ Keracunan makanan
34)Mencegah & Memulihkan Ulcer di saluran penghadaman (Peptic Ulcer)
35)Antibacterial & Antifungal terbaik memulihkan jangkitan akibat bakteria dan fungal. contoh: Bisul (Fruncle),Pekung(Carbuncle),Kudis dan masalah kulit.

36) Membunuh cacing dlm perut & usus.
37)Membantu memulihkan keseluruhan sistem badan & masalah disfungsi organ.
38)Mencairkan darah & membantu penyembuhan penyakit jantung & paru2
39)Anti Allergic /Memulihkan masalah gatal akibat alahan dan mengurangkan bengkak akibat inflamasi.
40)Membaiki & membina sel baru serta membantu merawat masalah Stroke / Angin Ahmar peringkat awal.
41)Memulihkan masalah urat saraf + masalah kesakitan & kekejangan Otot.

-info Penuh : Rujuk Page Khasiat. (klik KHASIAT)
Diiktiraf Dunia & Terbukti Berkesan.Lebih 116 journal berkaitan bahan dari Universiti Perubatan Antarabangsa…
Melepasi tapisan makmal yang ketat ,DILULUSKAN OLEH KKM (MAL20036041TC)+ terbukti selamat & berkesan..
Ternyata……

PrimaHerbs Bukan Sekadar Herba..